In memoriam Leon Kusters

Woensdag heeft ons het trieste nieuws bereikt dat wij dinsdag 30 januari j.l. zeer onverwacht afscheid hebben moeten nemen van ons zeer gerespecteerd en gewaardeerd lid en erelid Leon Kusters. Hij overleed op 68 jarige leeftijd.

De heer Kusters was vanaf 23 mei 2007 raadslid in de gemeente Weert, Fractievoorzitter vanaf 2010 t/m 2018 en commissielid in diverse raadscommissies namens Weert Lokaal. Daarvoor was hij in de toenmalige gemeente Stramproy van 1987 tot 1996 raadslid, namens Royer Belang, en vanaf 1 november 1989 ook wethouder en loco-burgemeester.

Van 1980 tot 2006 was de heer Kusters lid van het Korps Nationale reserve. Daarnaast was hij in 1987 een van de oprichters en eerste secretaris van de Tour- en Wielerclub Stramproy. Verder was hij jarenlang veilingmeester tijdens de jaarlijkse vlooienmarkt van buurtvereniging Breyvin. Ook was hij vanaf 2010 voorzitter van Schutterij Sint Antonius Stramproy en al vele jaren “watergever” van de bloemen in de Hanging Baskets, die Stramproy in de zomermaanden opfleuren.

De rouwkaart is hier te bekijken.

Het condoleanceregister kan hier getekend worden.

Wij wensen familie en naasten veel sterkte toe met het plotselinge verlies van Leon.