Bezoek de braderie en ontmoet Weert Lokaal

23 juli a.s. is in Weert de jaarlijkse braderie. Lokale ondernemers treden buiten hun winkels om hun waar aan de man/vrouw te brengen, Weertenaren te ontmoeten en andere belangstellenden. Ook Weert Lokaal is aanwezig op de hoek van Berlostraat – Langstraat en wil u graag ontmoeten.

Lokaal

Weert Lokaal onderscheidt zich van andere politieke partijen door nadrukkelijk onafhankelijk van landelijke politieke partijen haar eigen lokale koers te varen gebaseerd op de behoefte van de gemeente Weert en de behoefte van de inwoners in het bijzonder.

Interactie

Ga in gesprek met diverse leden en raadsleden over wat u denkt over Weert, waar aandacht aan besteed kan worden, hoe we samen wellicht zaken voor Weert en omgeving nog beter kunnen maken en organiseren. Interactie tussen de inwoners en gemeenteraad en wethouders is van groot belang.

Jongeren

Ook jongeren zijn van harte welkom bij Weert Lokaal want wij hebben onze eigen jongeren tak .GAAF
Ben je al vroeg geïnteresseerd in politiek en wil je vooral voor je eigen generatie een rol spelen in Weert, ben je welkom bij de jongeren van Weert Lokaal. Ook hier kunnen wij jullie van de nodige informatie voorzien.

Kom langs

Wij nodigen iedereen uit om met ons die interactie aan te gaan. Mocht uw belangstelling groter zijn dan alleen een praatje en wilt u meer betekenen voor de lokale maatschappij, bieden wij ook de mogelijkheid om lid van Weert Lokaal te worden.

U kunt ons ontmoeten op de hoek Langstraat – van Berlostraat (t.o. Hunkemöller) tussen 10:00 en 16:30 uur.

Graag tot ziens.