Verkiezingen 2022


- POLITIEKE PARTIJ WEERT LOKAAL -
Weert Lokaal | Politieke partij Weert

De partij welke momenteel de grootste is in de Weerter gemeenteraad presenteert een lijst met 44 kandidaten.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Martijn van den Heuvel, momenteel wethouder economische zaken, arbeid en inkomen, participatiewet, arbeidsmarkt, armoedebeleid, inburgering, stedelijk groen, mobiliteit, klimaatadaptatie en het project Stadspark, lijsttrekker zal zijn voor de partij. Huidig fractievoorzitter Suzanne Winters neemt de tweede plek voor haar rekening. Nieuw op de lijst is nummer 3 Michèle Ferièrre. Wethouder Henk van de Loo neemt de vierde plek waar, gevolgd door zittende raadsleden Jurrella Kleinmoedig, Carla Jacobs en Jeroen Goubet. Ook nieuw op de lijst op nummer acht is Mandy Waegemans, gevolgd door voormalig wethouder Els Henderikx uit Stramproy en zittend raadslid en jong Weert Lokaal PuntGaaf-lid Martijn Smolenaers. Met meer dan 55 jaar politieke ervaring op zijn naam neemt Weert lokaal erelid René Verheggen de laatste plek op de lijst in.

Bijna alle zittende raadsleden en commissieleden zijn weer terug te vinden op de lijst, aangevuld met nieuwe kandidaten waarvan velen zich op de achtergrond al inzetten voor Weert Lokaal en Weert in het bijzonder. Martijn van den Heuvel: “Ik krijg enorm veel positieve energie van deze grote, diverse club mensen en het ambitieuze verkiezingsprogramma dat wij samen hebben opgesteld. Wij blijven ons inzetten voor een sociaal Weert waar het voor iedereen goed wonen, werken, ondernemen en recreëren is, nu en in de toekomst, met een goed gevoel.”

Uniek bij Weert Lokaal is dat niet de volgorde van de lijst maar het behaalde aantal stemmen bepaald wie er uiteindelijk in de raad komen te zitten. Partijvoorzitter Marjan Jankoski: “Zo telt een stem dus dubbel bij Weert Lokaal, want je stemt én op de partij én op de persoon. Met 44 kandidaten heeft de kiescommissie een mooie klus aan het samenstellen van de lijst gehad en wij zijn super trots op alle kandidaten die wij mogen presenteren. Een mooie mix kandidaten met en zonder politieke ervaring, die zowel geboren en getogen, maar ook nieuw en bevlogen zijn over Weert.“

 

 

Volg Weert Lokaal
Blijf op de hoogte en volg ons via de Socials »

Volg Weert Lokaal via de Socials
                    
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top