Niemand is perfect, maar teams kunnen het zijn!

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur, op 16 maart 2022 mogen we weer naar de stembus. En al zullen de meeste Weertenaren hier nog niet mee bezig zijn, voor de politieke partijen beginnen de voorbereidingen nu wel. Zo ook voor Weert Lokaal.

Ter voorbereiding voor de mensen die zich kandidaat hebben gesteld voor de verkiezingen organiseerde de partij zaterdag 6 november een bijeenkomst onder de inspirerende leiding van Richard de Hoop onder het thema: niemand is perfect, maar teams kunnen het zijn! Want op de kandidatenlijst van Weert Lokaal voor de verkiezingen zullen ook veel nieuwe gezichten te zien zijn. Nieuwe mensen, met hun eigen unieke inbreng en ideeën, wat weer voor een nieuwe dynamiek gaat zorgen. Dan is het leuk en belangrijk om elkaar goed te leren kennen om tot de beste samenwerking te kunnen komen. Met als uiteindelijk doel een goed functionerend team dat zich ook de komende vier jaar volledig kan gaan inzetten voor Weert. Al is het laatste nog toekomstmuziek, het creëren van onderlinge verbinding en samenwerking, ook met de nieuwe kandidaten, is nu al belangrijk voor Weert Lokaal.

Heel fijn dus dat we elkaar nu al een stukje beter hebben kunnen leren kennen, en kennis hebben kunnen maken met elkaars motivaties, wensen en kwaliteiten. Weert Lokaal zal nog meer van deze bijeenkomsten gaan organiseren voor kandidaatleden. Mocht je nog interesse hebben in je kandidaat te stellen voor Weert Lokaal, wil je lid worden van de partij of op een andere wijze ondersteuning bieden? Neem dan contact op met ons via bestuur@weertlokaal.nl. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!