Weert Lokaal | Politieke partij Weert

Het was een zonnige dag. een perfecte dag om onze verkiezingscampagne van start te laten gaan met de opening van ons campagnehuis ’t Lokaaltje aan de Oelemarkt 22.Opening_Campagnehuis_1
Het inleidend woord kwam van onze voorzitter René Laenen waarna onze lijsttrekker Geert Gabriëls op zijn eigen enthousiaste wijze de aanwezigen vertelde waarom hij deze uitdaging is aangegaan en waarom het zo belangrijk is voor Weert waar hij zijn hart heeft liggen. Om de komende gemeenteraads verkiezingen op 19 maart voor de inwoners van onze gemeente Weert ook dat goede gevoel te geven.

Opening_Campagnehuis_3

 

Speciaal voor Weert Lokaal en deze speciale gebeurtenis was ook ‘Antje van Stasie’ aanwezig om alle aanwezigen te trakteren op een speciaal Weert Lokale versnapering. De media was overigens ook goed vertegenwoordigd

Na de mooie woorden was het tijd om het woord bij de daad te voegen en knipte Geert voor het eerst een lintje waarmee ’t Lokaaltje officieel geopend is.

Opening_Campagnehuis_2
Alle inwoners zijn van harte welkom om een bezoekje te brengen aan ’t Lokaaltje aan de Oelemarkt 22 voor een kopje koffie en een praatje met een van onze kandidaten.

U bent welkom op:
Woensdag: 14:00 – 17:00 uur
Donderdag: 16:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 19:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Tot ziens