Weert Lokaal | Politieke partij Weert

Met inspirerende ideeën, nieuwe inzichten en muzikale omlijsting

Komt u ook?

Weert Lokaal nodigt u uit naam van haar studentenprojectteam graag wij u uit voor een speciale presentatie op donderdag 13 april om 20:00 uur in Theater de Huiskamer te Weert. Vijf studenten presenteren hier hun visie op de Weerter Singels, een binnenstedelijk innovatief project waaraan ze bijna driekwart jaar hebben gewerkt.

In 1993 waren onze Singels al een thema, destijds nog bij de Werknemerspartij met Dhr. René Verheggen, die destijds al opperde om de oude structuur met stadsomwalling en grachten terug te brengen, en die ons met ruim 50 jaar ervaring nog steeds weet te inspireren!  

Wij zijn enorm trots op Martijn Smolenaers, Ranon Caris, Monique Op Den Dries, Rob Sonneville en Emelie Melman die onder begeleiding van Weert Lokaal raadslid Marienel Engelen hun kennis en kunde in de praktijk hebben gebracht en dit onderwerp nieuw leven hebben ingeblazen. Het vijftal studeert op de Avans Hogeschool de opleidingen Bouwmanagement en Vastgoed, Bouwtechnisch Bedrijfskunde en Biobased Technology en zit boordevol ideeën voor Weert die ze graag aan u willen presenteren.

Op deze donderdagavond nemen zij u mee in een presentatie waarin zij hun resultaten zullen tentoonstellen en graag samen met u willen sparren over het project. Wethouders Geert Gabriels en Martijn van den Heuvel van Weert Lokaal zullen de avond bijwonen, en de fractie is aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Graag nodigen wij u uit voor deze avond en trakteren wij u op de eerste kop koffie of thee.

Hopelijk tot donderdag 13 april om 20:00u bij Theater de Huiskamer!

Met vriendelijke groeten,

Het studentenprojectteam

Weert Lokaal