Weert Lokaal | Politieke partij Weert

LogoWeertLokaal2Weert, 13 juni 2013. Tijdens de weekmarkt van 15 juni presenteert Weert Lokaal de nieuwe lijsttrekker voor 2014 van de partij aan het Weerter publiek. Deze zal de partij bekend maken aan haar leden tijdens de algemene ledenvergadering van de partij op vrijdag 14 juni. Ook presenteert de partij haar nieuwe website www.weertlokaal.nl, welke een complete restyling heeft ondergaan.

Tijdens de weekmarkt stelt Weert Lokaal een specifiek onderdeel van de website centraal. Onder het kopje ‘vraag het ons’ wil Weert Lokaal de Weerter burger de hand reiken om op een laagdrempelige en eenvoudige wijze hun vragen over Weert kwijt te kunnen bij de fractie.

Maar uiteraard gaat de partij ook graag persoonlijk in discussie met haar kiezers. Zo is Weert Lokaal erg benieuwd naar wat de Weerter burger bijvoorbeeld vindt van 600 jaar Weert in 2014 en van de nieuwe winkelopeningswet? Voor deze en alle andere vragen die Weertenaren bezighouden kunnen zij de fractie van Weert Lokaal zaterdag aanstaande aanspreken op de weekmarkt. De stand van Weert Lokaal is te vinden in de Langstraat.  

Bent u niet in staat om de weekmarkt te bezoeken? Breng dan vooral een bezoek aan de nieuwe website van Weert Lokaal: www.weertlokaal.nl