Weert Lokaal | Politieke partij Weert
Lijsttrekker 2014-2018 Geert Gabriëls
Lijsttrekker 2014-2018 Geert Gabriëls

Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 juni van Weert Lokaal werd Geert Gabriëls gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 van de partij.

Gabriëls, geboren en getogen Weertenaar, is 33 jaar oud en neemt sinds april 2010 plaats in de gemeenteraad van Weert in de commissie Welzijn. Het gemeenteraadslid studeerde Aardwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en is werkzaam op Fontys Hogescholen waar hij les geeft op de lerarenopleiding Aardrijkskunde. Daarnaast begeleidt hij in zijn vrije tijd namens SRC Cultuurvakanties reizen naar Rusland.

Over de komende verkiezingen en het lijsttrekkerschap vertelt een enthousiaste Gabriëls: “Ik heb erg veel zin en vertrouwen in de komende gemeenteraadsverkiezingen met Weert Lokaal. Samen met mijn medekandidaten hoop ik de Weerter burger enthousiast te kunnen maken voor de Weerter politiek in het algemeen, en uiteraard Weert Lokaal in het bijzonder!”

4 reacties op “Geert Gabriëls nieuwe lijsttrekker Weert Lokaal”

  1. Geert, verrassend dat je zo snel carrière maakt. Ik wens je heel veel succes toe bij deze pittige uitdaging. Jij hebt de competenties om dit waar te maken. Hartelijke groet, Rob Gerits

  2. Heel veel succes in je politiek carriere het is zeer verstandig van de leden om Geert te kiesen als lijsttreker.

  3. Heel veel succes in je politiek carriere het is zeer verstandig van de leden om Geert te kiezen als lijsttrekker

Reacties zijn uitgeschakeld.