Weert Lokaal | Politieke partij Weert

IMG_3530Vanmiddag om 14:00 uur was het zover. Geert Gabriëls en Roy van der Heijden hebben elkaar het Ja-woord gegeven in het Fatimahuis.

Begeleid door Wieërter Stadsschötte, Sinte Catharina 1480, een zonovergoten dag en veel genodigden en belangstellenden kwamen zij aan bij de mooie locatie die Weert rijk is.

 

Na een welkomstwoord van Burgemeester Jos Heijmans die ook voor vandaag als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand het huwelijk voltrok, liepen Roy en Geert blijverrast en zichtbaar emotioneel de voormalige Fatima kerk binnen. Het koor “The Streetsinger” brachten met hun mooie klanken het geheel in de juiste sfeer. De akoestiek van het Fatimahuis maakte het geheel compleet.

IMG_3542Vooraf aan het officiële gedeelte vertelde de Burgemeester op geheel eigen wijze in grote lijnen de afzonderlijke levenspaden van de 2 bezige bijen Geert en Roy en natuurlijk hoe zij elkaar uiteindelijk ontmoet hebben tot en met de grote vraag waarmee vandaag eindelijk dan ook de daad bij het woord is gevoegd.

 

 

IMG_3550

Opgeluisterd door enkele mooie liederen waaronder zelfs een in het dialect gezongen door een goede vriend van het stel.

 

 

 

 

Na de trouwbelofte, het om schuiven van de ringen en het ondertekenen van de trouwakte is het officieel.

IMG_3554IMG_3561IMG_3562

 

 

 

 

 

 

IMG_3565IMG_3566

 

 

 

 

 

Nog enkele liederen tot besluit met als hoogtepunt een mooi lied ten gehore gebracht door Noël Seerden, waarna een staande ovatie volgde.
IMG_3568IMG_3577

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat het hele gezelschap van een korte wandeling onder stralende zon te hebben genoten, werd de feestelijke dag voortgezet met een receptie en feest bij het Cafe het Anker aan het Basin. De receptie was zeer druk bezocht.

Roy en Geert, namens Weert Lokaal van harte gefeliciteerd
en heel veel voorspoed en geluk en jullie leven samen.

IMG_3585