Weert Lokaal | Politieke partij Weert

Zwieren, zwaaien, oliebollen en curryworsten eten en tegen elkaar strijden bij de kamelenrace, heerlijk: kermis is weer in de stad! En Weert heeft een unieke kermis waar zoveel te beleven valt dat het moeilijk aan niet-Weertenaren uit te leggen is, het is een kermis die je gewoon moet meemaken!

Geert en RoyDit jaar werd het een kermis om nooit te vergeten voor Weert Lokaal raadslid en lijsttrekker Geert Gabriëls. Vol enthousiasme vertelde hij maandagavond tijdens de uitreiking van de kermisprijzen over zijn liefde voor kermis en hoe hij zijn grote liefde Roy precies zes jaar geleden heeft leren kennen met kermis in café De Harmonie… en dat hij Roy kermiszaterdag in hetzelfde café ten huwelijk heeft gevraagd! Geweldig nieuws uiteraard!

Fotobron: Weert de Gekste

Na het uitreiken van de kermisprijzen kon Geert meteen door om ook andere mensen gelukkig te maken. In café Oad Wieërt presenteerde hij namelijk een vrijgezellenveiling voor Dr. Joe-Hoe de vrolijke ziekenhuisclown van het SJG Weert. Voor dit goede doel liet ook Weert Lokaal raadslid Marienel Engelen zich graag ‘veilen’ en werd er een leuk bedrag opgehaald voor de vrolijkste dokter van Weert.

Kortom, een prachtige en liefdevolle kermis waar ook de weergoden ons gunstig gezind waren en Weert last-but-not-least ook nog eens tot groenste stad van Europa werd uitgeroepen! Voor wie nog niet is geweest, u heeft nog twee dagen om het mee te maken en te beleven… geniet ervan!