Weert Lokaal opent campagnelokaal ’t Weert Lokaaltje

Op zaterdag 12 februari zullen wij de deuren van ons campagnelokaal ’t Weert Lokaaltje wederom openen voor de verkiezingen. Lijsttrekker Martijn van den Heuvel zal om 10:00 uur het campagnelokaal officieel openen.

Het is inmiddels traditie voor onze partij, in 2014 hadden we een Lokaaltje op de Oelemarkt en in 2018 in de Beekstraat. Deze verkiezingen zal het Lokaaltje de deuren openen op de Maasstraat nummer 7. Net als tijdens de eerdere verkiezingen worden er ook deze keer diverse activiteiten gepland in het ’t Weert Lokaaltje.

Het doel van ‘t Weert Lokaaltje is om op een laagdrempelige wijze bereikbaar te zijn voor inwoners. Hiervoor zullen wethouders, raadsleden en kandidaten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie met elkaar te delen. Onze partij heeft 44 kandidaten op de kieslijst staan voor de gemeenteraadsverkiezingen, die graag met bezoekers in gesprek gaan.

Op deze website zal wekelijks een update te vinden zijn over de diverse activiteiten, en ook op de etalages van het pand zal dit gecommuniceerd worden.

Van zaterdag 12 februari tot en met woensdag 16 maart heet Weert Lokaal iedereen van harte welkom om op bezoek te komen in ’t Weert Lokaaltje. Wandel gerust even binnen voor een praatje en een goed gesprek!

De openingstijden van ’t Weert Lokaaltje zijn:
Woensdag: 13:00 – 16:00 uur
Donderdag: 19:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 13:00 – 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur