Gewaardeerd lid Frans Prinsen overleden

Vandaag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Frans Prinsen is overleden.

Frans was een zeer gewaardeerd en waardevol lid, zeer begaan met de lokale Weerter politiek. hij heeft zich vanaf het begin van Weert Lokaal ingezet als PR commissie lid, steunfractie lid, fractie secretaris en raadslid. Frans is 79 jaar geworden.

Wij willen zijn familie en naasten enorm veel sterkte toewensen in de moeilijke tijd die komen gaat.

2 bedenkingen op “Gewaardeerd lid Frans Prinsen overleden

 1. Frans ik was nog net bij je gweest dus dat was schrikken.
  We noemden mekaar maatje en dat was zo we trokken veel samen op.
  Ik mis je nu al , wens de familie veel sterkte met dit groot verlies
  Frans rust in vrede,
  Henk Heesakkers

 2. Ik ben mijn anker kwijt! Ik heb 50 jaar geleden al met Frans samengewerkt binnen de afdeling Weert van de grafische bond, ik heb veel met hem te maken gehad in zijn functie als medezeggenschapslid binnen het concern Roto Smeets de Boer. In 2004 troffen we elkaar weer binnen Weert Lokaal. Als voorzitter van een politieke partij zit je vaak met vragen en het moeten maken van keuzes. Als ik het even niet meer wist belde ik Frans om advies en kon ik daarna een weloverwogen voorstel aan de partij aanbieden. Een groot verlies voor onze partij, maar vooral voor zijn familie. Hij is weer bij zijn Annie, die hij vreselijk heeft gemist.
  Frans, goede reis en rust in vrede
  René Laenen